PENTUE . . . SUUNNITTEILLA!
Palaa takaisin.

Vuodelle 2020 suunnitellut pentueet


Tao pentuna.
* TYÖLINJAISIA BORDERCOLLIEPENTUJA*.


24.11 pentue suunnitteilla talvelle 2020-21


***************************************************************

Kuva SporttiRakki.


HK1 BH toko evl Tending Clever seuraavasta juoksusta. "Pipsa" on yhdistelmästä POHJ TVA M-13 Tending Outshine - SE TVA Gk Vallh Pr Borderness Halvan.
Toiveissa oleva pentue tehdään yhteistyössä nartun omistajan Minna Vilpposen kanssa.

Nartulla on A-A lonkat, terveet kyynäret ja silmät, selkä VA0 SP0 LTV1, myös cea-dna & TNS normal.

Pipsa kilpailee pk-hakukokeen 2-luokassa ja on siirtynyt tokossa erikoisvoittajaluokkaan. Se on keskittymiskykyinen ja toimintakykyinen, keskivilkas narttu, joka on myös erittäin mukava ja kiva arjessa. Pipsa on hyvin yhteistyöhaluinen - kuten sisaruksensakin - ja se tekee mielellään töitä ohjaajalleen ja se myös leikkii ja palkkautuu hyvin. Ääni-arkuuksia sillä ei ole, ja se on laukauskestävä.

Pipsan sisaruksia ja puolisisaruksia kilpailee tokon ylimmässä luokassa, kuin myös pk-puolella ylimmässä luokassa (etsintäkoe, jälkikoe). Sen emä on Pohjoismaiden Tottelevaisuusvalio, ja voittanut myös pk-jäljen SM-kultaa; isä on ruotsalainen, myös pk-puolella kisannut Ruotsin Tottelevaisuusvalio.

Vallitsevan koronatilanteen takia urosvalinta päätetään ns viime tingassa, ja meillä on niin (pk/tokopuolella kilpaileva) ulkomaalainen kuin kotimainenkin urosvaihtoehto Pipsalle.
Jos kiinnostuit, laita viestiä niin kerromme mieluusti lisää!

***************************************************************Jos Tending-pentu kiinnostaa, ja olet koirista ja koiraurheilusta kiinnostunut aktiivinen harrastaja, soittele tai kirjoittele. Olet myös tervetullut seuraamaan koiriemme treenejä, jotta näet niiden toimivan "livenä" ja kerromme mielellämme lisää koiristamme ja tavasta, jolla niitä koulutamme.
Jatkossa pennunostajat tulevat saamaan meiltä mahdollisimman paljon tukea uuden pennun kasvatuksessa ja koulutuksessa, ja lisäksi pääset osallistumaan pentupäivillemme, koulutusleireillemme ja muihin Tending-tiimimme tapahtumiin.

Kysele lisää sähköpostitse:

riitta.jantunen(at)tending.inet.fi
Kennel Tending

Tai puhelimitse: 040-5528585
(kannattaa yrittää useamman kerran, jos ei heti vastata!:-)


Tervetuloa tiimiimme!
Palaa takaisin.