PENTUE . . . SUUNNITTEILLA!
Palaa takaisin.

Vuodelle 2017 suunnitellut pentueet


Tao pentuna.
* TYÖLINJAISIA BORDERCOLLIEPENTUJA*.


25.7 Carille pentuja 2 +3!Toiveissa yhdistelmät v. 2017:


Yhdistelmä (kaksoisastutus kevät/kesä 2017)

E: Karioka Of Tending (Venäjä)
i: Flying Lion (Venäjä) - e: Contact Point Libra (USA)
I: `FI AVA` Tending Gale & I: Welshriverdee Power Flix (Sveitsi)
i: Mawlch Tip (Kroatia) e. Tending Kayo / i: Mawlch Wisp (Kroatia) e: Never Never Land U`Revenge (Puola)

***************************************************************

Toiveissa yhdistelmä (kaksoisastutus); Cari- Thor ja Flix;

- agilityn 3-luokassa kilpaileva;
E: Karioka Of Tending
- sertit Suomen Agilityvalion arvoon, Suomen EO-joukkueessa 2017
I: Tending Gale
- tokon voittajaluokassa kilpaileva
I: Welshriverdee Power Flix


Cari.

Thor, kuva Jukka Pätynen /Koirakuvat. Flix.

26.4.17 Cari on onnistuneesti kaksoisastutettu molemmilla uroksilla : ) 29.5.17 Cari kävi ultrassa, ja pentuja tulossa! 25.7 Myöhässä olevana päivityksenä, että Cari sai kesäkuun lopussa viisi pentua, kaksi narttua ja kolme urosta. Emä ja pennut voivat erittäin hyvin, ja kovaa vauhtia kasvavat pentuset ovat aivan valloittavia : )

Cari, Karioka Of Tending, on agilityn 3-luokassa (3 x sert) ja tokon avoimessa luokassa kilpaileva narttu (ohjaajana Sami Wessman). Cari on vilkas, energinen ja erittäin nopea narttu, jolla on hyvä toimintakyky - se on sosiaalinen ja reipas, ja myös arjessa mukava koira. Se on sekä agilityssa että tokossa varsin kiihkeä ja sähäkkä koira, joka tekee töitä voimakkaalla asenteella.

Cari on Venäjän tuonti, ja se on 3/4 ns. jenkkilinjainen; sen emä on USAn tuonti Contact Point-kennelistä, josta on tullut paljon hyviä harrastuskoiria. Carin emä Kaisa on monivuotinen tokon maajoukkuelainen, ja se on päässyt mm. MM-finaaliin parina vuonna. Kaisa on erittäin nopea ja intensiivisesti työskentelevä narttu - yksi omia suosikkejamme. Se kilpailee myös agilityn ylimmässä luokassa. Carin isä Flying Lion taas on tunnettu ja pidetty ylimmän luokan agilitykoira Venäjällä.
Sekä Carin isällä että emällä on hyvin tervettä jälkeläisnäyttöä, ja kaikki Carin sisaruksetkin ovat terveitä.

Carilla on A-lonkat, terveet kyynäret ja silmät, ja se on TNS dna-terve ja CEA dna-terve.

Cari agilityradalla Cari 1 Cari 2 Cari 3

Carin sulhasiksi valikoitui kaksi urosta, jotka ovat kummatkin keskivilkkaita, toimintakykyisiä ja varsin varmoja ja hyvän hermorakenteen omaavia perusluonteeltaan. Ne ovat myös ystävällisiä ja ääniin reagoimattomia koiria, joilla ei ole ollut alusta-arkuuksia. Kaikilla toivotun yhdistelmän osapuolilla on takanaan korkealla tasolla harrastuspuolella kilpaillutta ja menestynyttä lähisukua.

Thor Tending Gale (omistaja Niina-Liina Linna) on nuoresta iästään huolimatta saanut kasaan jo nollat Suomen Agilityvalion arvoa varten. Sillä on pääkaupunkiseudun kisoista toistakymmentä nollavoittoa 3-luokassa, ja talven EO-karsinnoissa se pääsi Suomen European Open-joukkueeseen 2017.
Thorin omistaja kertoo että uros omaa erittäin hyvän koulutettavuuden, sillä on suuri saalisvietti, ja se tekee töitä keskittyneesti ja energisesti. Se omaa luontaisesti oikein hyvän hyppytekniikan. Treenatessa Thor ei paineistu mahdollisista ongelmista tai virheistä - mutta pystyy silti kuuntelemaan ohjaajaa ja ottamaan opiksi oikealla tavalla.
Thor on tasapainoinen, iloinen koira, joka on myös tokoa treenatessa intensiivinen ja keskittynyt.

Thor agilityssa

Thorin emä on oma kasvattimme FI & SE AVA FI AVA-H Tending Kayo "Gaia", monivuotinen agilityn maajoukkuelainen, ja mm. agilityn Pohjoismaiden Mestari. Thorin isä on agilityn maajoukkueessa vuosia maataan edustanut Mawlch Tip, joka on mm European Open-pronssimitalisti, ja agilityn MM-7.
Tipin isä on Italian agilityn maajoukkueessa edustanut, hyvänä periyttäjänä tunnettu uros Fetch Granting Pleasure.
Gaian täyssisaruksia ovat mm. vuosia agilityn Suomen huipulla kisannut FI AVA FI AVA-H T. Keen "Twixy", ja tokon maajoukkuetasolla kilpailleet Pohjoismaiden Tottelevaisuusvaliot T. Knight ja T. Kickstart.

Thor itse on terveestä pentueesta, ja sen täyssisko "Rhea", joka kilpailee agilityn 3-luokassa, pääsi myös EO-joukkueeseen tämän talven karsinnoissa.

Thorilla on B-lonkat, terveet kyynäret, silmät ja selkä, ja se on TNS & CEA dna terve.

Flix Welshriverdee Power Flix on Sveitsistä tuotu nuori uros, joka on aloittanut kilpailu-uraansa tokossa (voi-lk) ja agilityssa. Flixin omistaja Tarja Melakari kertoo, että uros omaa tokossa erittäin hyvän työmoottorin ja hyvän keskittymiskyvyn (ei ota häiriötä ympäristöstä), ja että se on erittäin rehellinen työskentelijä.
Agilityssa uroksella on erinomainen estefokus ja se on myös hyvin luontainen hyppääjä hahmottaen etäisyydet ja korkeudet hyvin. Flix tulee hyvin ohjauksiin ilman kyseenalaistamista ja on erittäin suoraviivainen ohjattava. Se osaa käyttää voimaa kaikessa tekemisessään.

Flixistä video täällä
Flix alo-lk viime kesänä

Flixin emä on sveitsiläinen tokossa (cl 3) kilpaileva narttu Never Never Land-kennelistä, ja isä agilityn ylimmässä luokassa kilpaileva Mawlch Wisp, joka on myös pelastusetsintäpuolella RH FL B:n suorittanut uros. Sen sveitsiläinen isä Eiri Greme Gwen on taas tunnettu vahvoja luonteita periyttävänä uroksena sekä paimennus- että harrastuspuolelle, ja sillä onkin useita menestyneitä jälkeläisiä eri lejeissa.

Flixillä on A-lonkat ja terveet kyynäret ja silmät, selkä (epävirallisesti) kuvattu terveeksi ja se on myös CEA dna terve.

Pennuista odotamme ja toivomme energisiä, ison koulutettavuuden omaavia koulutuskestäviä työskentelijöitä - ja samalla myös avoimia, ystävällisiä koiria normaaliin arkielämään.

Alla videolinkkejä koirien lähisukulaisiin (vanhemmat, täyssisaruksia):

Carin emä Kaisa Joop de Rois Cup-tokokisassa

Thorin emä Gaia Agilityn MM-kilpailuissa
Gaia agilityn SM-kilpailussa
Gaia agilityn EO-finaali

Thor ja täysveli Hai agilitytreeneissä
Thorin sisko Rhea agilityssa
Rhea agilityssa

Thorin isä Tip European Open-radalla
Thorin isä Tip Agilityn MM-kilpailuissa
Tipin isä Fetch agilityssa

Gain siskon Twixy agilityn EO-finaalissa
Gaian sisko Kita tokon MM-kilpailuissa
Gaian veli Mac tokon PM-kilpailuissa

Flixin emä tokossa
Flixin täysveli Elliot tokossa
Elliot tokon Joop de Rois-Cupissa

Flixin sisko Syke agilityssa
Flixin sisko Syke
Flixin sisko Onyx agilityssa

Flixin isä Wisp; SAR-telineet ja tottis
Flixin isä Wisp ja täyssisko Wai agilityn EO- ja MM-karsinnoissa

***************************************************************


Jos Tending-pentu kiinnostaa, ja olet koirista ja koiraurheilusta kiinnostunut aktiivinen harrastaja, soittele tai kirjoittele. Olet myös tervetullut seuraamaan koiriemme treenejä, jotta näet niiden toimivan "livenä" ja kerromme mielellämme lisää koiristamme ja tavasta, jolla niitä koulutamme.
Jatkossa pennunostajat tulevat saamaan meiltä mahdollisimman paljon tukea uuden pennun kasvatuksessa ja koulutuksessa, ja lisäksi pääset osallistumaan pentupäivillemme, koulutusleireillemme ja muihin Tending-tiimimme tapahtumiin.

Kysele lisää sähköpostitse:

riitta.jantunen(at)tending.inet.fi
Kennel Tending

Tai puhelimitse: 040-5528585
(kannattaa yrittää useamman kerran, jos ei heti vastata!:-)


Tervetuloa tiimiimme!
Palaa takaisin.