PENTUE . . . SUUNNITTEILLA!
Palaa takaisin.

Vuodelle 2017 suunnitellut pentueet


Tao pentuna.
* TYÖLINJAISIA BORDERCOLLIEPENTUJA*.


1.10.17 Uusi yhdistelmä; Fani-Peak! Fani astutettu : )
Peakista myös uusi video alla!Yhdistelmä (syksy/talvi 2017)

E: POHJ TVA JK3 M-13 Tending Outshine
i: SE TVA Gk Vallh Pr Kronvallarens Gubben (Ruotsi) - e: KANS & POHJ TVA FI & SE KVA NOM-08 M-11 TSM-08 Tending Bluey
I: Peak Performance Of Noble County (Sveitsi)
i: Cheviot Dos (Englanti)) e. Magic Lightning oNC v. Prenton Lane (Sveitsi)

***************************************************************

Toiveissa yhdistelmä; Fani-Peak;

- Pohjoismaiden Tottelevaisuusvalio, PK-jälkikokeen Suomen Mestari-13, tokon maajoukkueessa; tokon PM-3 2014;
E: POHJ TVA FI DK SE EE TVA JK3 M-13 Tending Outshine
- tokon Sveitsin maajoukkueessa, Sveitsin Mestaruus -pronssia 2017
I: Peak Performance Of Noble County


Fani, kuva Maarit Karhu-Teiskonen. Peak.

25.9.17 Fanin juoksu on alkanut!
1.10.17 Fani on astutettu onnistuneesti useita kertoja!

Yhdistelmä on suunnitteilla loppusyksylle/alkutalvelle 2017, Fanille odotamme juoksua syys-lokakuussa. Pentue tehdään yhteistyössä nartun omistajan, Heidi Pesosen, kanssa.

Fani on 8-vuotias kasvattimme O-pentueestamme, ja sillä on yksi pentue (nuori Tending C-pentue) entuudestaan. Fani on kilpaillut sekä tokossa että PK-jäljellä ylimmässä luokassa. Palveluskoirien Suomen Mestaruus-kilpailuissa se on voittanut SM-kultaa 2013. Tokossa Fani on päässyt tokon SM-finaaliin useana vuotena; mm. SM-4. sija Suomen Mestaruus-kilpailuissa. Se on myös kuulunut Suomen tokomaajoukkueeseen, parhaimpana saavutuksenaan pronssia Pohjoismaiden Mestaruus-kilpailuista.

Fanilla on erittäin hyvä koulutettavuus; se on tasapainoinen ja hyvin töitä tekevä narttu, joka tekee mielellään töitä ohjaajalleen ja keskittyy erittäin hyvin. Arjessa se on hyvin mukava ja helppo koira kaikissa tilanteissa.

Fanin emä on mm. tokon MM-kultaa ja Pohjoismaiden NOM-kultaa pk-hakukokeessa voittanut KANS & POHJ TVA FI & SE KVA TSM-08 NOM-08-09 M-11 Tending Bluey, ja isä on Ruotsin tokomaajoukkueessa edustanut (ja myös hyväksytyn paimennuksen perusradan suorittanut) SE TVA Gk Vallh Pr Kronvallaren Gubben. O-pentueemme on ollut varsin tasainen ja menetyksekäs; siellä on kaikkiaan viidellä eri koiralla SM/arvokisa-mitaleja eri lajeissa; mm. Fanin sisko on voittanut tokon MM-kultaa ja useita arvokisamitaleita, veljistä kaksi on voittanut SM-kultaa (PK-jäljellä), ja yksi SM-hopeaa (PK-hakukokeessa).

Fanilla on A-lonkat, terveet kyynäret ja silmät; myös selkä ja olkanivelet on kuvattu (epävirallisesti) terveiksi.

Urosvalintamme on hyvistä, tunnetuista ja tervetaustaisista suvuista oleva Peak Performance Of Noble County Sveitsissä. Uros on edustanut muutaman vuoden Sveitsin tokon maajoukkueessa, ja on mm. tämän vuoden tokon Sveitsin mestaruuskilpailun pronssimitalisti.

Tässä Peakista tuore treenivideo Peak tokoilee

Peak on energinen, voimakas ja työskennellessään luontaisesti hyvin nopea uros. Sillä on kuitenkin hyvä on-off-nappi, eli se osaa myös rauhoittua. Se ei juurikaan käytä silmää treenitilanteessa, ja palkkautuu erinomaisesti sekä namein että leluin. Se on laukauskestävä, eikä sillä ole alusta-arkuuksia.
Peak on ystävällinen, vilkas ja keskittymiskykyinen uros, jonka kouluttavuuteen ja haluun työskennellä sen omistaja on itse erityisen ihastunut.
Toki uros on on hurmannut myös paljon muitakin tokoharrastajia ympäri Eurooppaa olemuksellaan ja vauhdillaan : )

Peak on of Noble County-kennelin P-pentueesta. Sen sisaruksista neljä kilpailee agilityn ylimmässä luokassa. Peakin emällä on hyvin terve jälkeläisnäyttö, ja sitä on käytetty jalostukseen useamman kerran; myös kaksi muuta sen pentua kilpailee maajoukkuetasolla tokossa, usea kilpailee agilityssa ja muutama on myös tiloilla paimenkoirina. Peakin emä kilpailee myös itse agilityssa Sveitsin korkeimmassa luokassa.
Peakin isä Cheviot Dos on Englannin tuonti, joka on kilpaillut paimennuksessa - se on hyvin tunnettu jalostusuros, jota on käytetty paljon jalostukseen myös vanhalla iällä sen erittäin terveen jälkeläisnäytön takia.

Peakilla on terveet lonkat (B), virallisesti terveet olkanivelet (OC-free) ja selkä, ja terveet silmät. Se on myös CEA-dna-terve ja TNS-dna-terve, ja sillä on Sveitsissä hyväksytty jalostuskoirien luonnetesti suoritettuna.

Yhdistelmästä toivomme ison toimintakyvyn ja moottorin omaavia avoimia, koulutettavuudeltaan hyviä koiria.

***************************************************************


Jos Tending-pentu kiinnostaa, ja olet koirista ja koiraurheilusta kiinnostunut aktiivinen harrastaja, soittele tai kirjoittele. Olet myös tervetullut seuraamaan koiriemme treenejä, jotta näet niiden toimivan "livenä" ja kerromme mielellämme lisää koiristamme ja tavasta, jolla niitä koulutamme.
Jatkossa pennunostajat tulevat saamaan meiltä mahdollisimman paljon tukea uuden pennun kasvatuksessa ja koulutuksessa, ja lisäksi pääset osallistumaan pentupäivillemme, koulutusleireillemme ja muihin Tending-tiimimme tapahtumiin.

Kysele lisää sähköpostitse:

riitta.jantunen(at)tending.inet.fi
Kennel Tending

Tai puhelimitse: 040-5528585
(kannattaa yrittää useamman kerran, jos ei heti vastata!:-)


Tervetuloa tiimiimme!
Palaa takaisin.