Kasvatit
Palaa takaisin.
TENDING H-PENTUE

Marraskuun ensimmäisenä päivänä, 1.11.2007 syntyi H-pentueemme. Pentuja syntyi seitsemän, kolme narttua ja neljä urosta.

Pentueen emä on oma kasvattimme, KANS TVA FIN & S KVA FIN TVA HK3 EK3 JK1 PM-07 BH Tending Bluey; Sina on Suomen ja Ruotsin Käyttövalio, Suomen Tottelevaisuusvalio, ja se on kuulunut niin tokon kuin pk-puolenkin maajoukkueeseen. V. 2007 se oli tokossa SM-4 ja Euroopan Mestaruus-kisojen 4. (samalla EM-joukkuekultaa), ja palveluskoirien hakukokeessa se voitti SM-hopeaa ja Pohjoismaiden Mestaruus-kultaa kaksi kertaa - myöhemmin myös tokon Maailman Mestaruuden.

Sinan emä on kasvattimme FIN KVA VK3 JK3 FH1 M-04 Tending True-Blue Troll, ja isä ruotsalainen, PK-hakukokeessa Ruotsin Mestaruus-tasolla kilpaileva S KVA S TVA Gk Vallh Pr Tonedo`s Black Flash.

Pentujen isä on Ruotsissa asuva Englannin tuonti, Gk Vallh Pr Eryri Roi, Roi. Se on työskennellyt isoilla, monen sadan lampaan tiloilla työkoirana, ja lisäksi se on suorittanut hyväksytysti paimennuksen perusradan.

V. 2011 syksyllä viisi H-pennuista oli ehtinyt saavuttaa Tottelevaisuusvalion arvon. Kolme on siirtynyt pk-jäljellä ylimpään luokkaan, ja kaksi urosta myös agilityssa 3-luokkaan.

Sina & Roi.
I: FIN & S KVA FIN TVA PM-07 HK3 EK3 JK1 BH Tending Bluey vasemmalla
E: Gk Vallh Pr Eryri Roi oikealla

Urokset:

POHJ TVA FI TVA SE TVA DK TVA FI KVA FI AVA MM3-10 TSM-11 JK3 Agi3 BH TENDING HOTSPUR Ace / Nina Manner
POHJ TVA FI TVA SE TVA NO TVA JK2 BH TENDING HIGHFLYER Joku / Tesu Åberg
JK2 Agi3 BH TENDING HOBGOBLIN Capo / Antti ja Liisa Männistö
TENDING HEROIC Topi / Johanna Lindqvist
Nartut:
FI TVA TENDING HIT Io / Elina Niemi
FI TVA BH TENDING HURRAY Miina / Seija Mämmelä
IT TVA TENDING HIGHLIGHT Pepper / Silvia Cacciatore

Ace. Joku.

POHJ TVA FI & DK & SE TVA FI AVA FI KVA MM3-10 TSM-11 JK3 BH TENDING HOTSPUR, "Ace", on aina iloinen, erittäin vauhdikas, taistelutahtoinen ja keskittymiskykyinen nuorukainen. Se on väriltään tricolour, ja asustelee Vantaalla seuranaan walesinterrieri Taavi. Vanhemman koiransa kanssa Nina on edustanut Suomen agilitymaajoukkueessa, lisäksi hän kilpailee tokossa voi-tasolla sen kanssa. Ninan omin sanoin; "Ace on cool, mutta tulta"!

Acen päälajit tulee olemaan pk-jälki, toko ja agility. Pk-jäljellä Ace siirtyi ylimpään luokkaan keväällä 2009. Syksyllä 2009 siitä tuli Suomen Tottelevaisuusvalio. V. 2010 Ässä siirtyi agilityssa kolmosluokkaan, saaden myös ensimmäisen nollavoittonsa. Se sai myös kasaan pk-tulokset palveluskoirien SM-kisoja varten. Piirinmestaruuskisoissa se voitti pm-hopeaa jäljellä.
Ässä edusti Suomea tokomaajoukkueen varakoirana 2010; MM-pronssia ja PM-4 sija! Vuonna 2011 Ässä voitti tokon SUOMEN MESTARUUDEN!! Vuonna 2012 Ässä oli SM-4 pk-jäljellä, ja siitä tuli SUOMEN KÄYTTÖVALIO. Se edusti myös Suomen tokomaajoukkueessa, ollen MM-kisoissa 8. että PM-kisoissa 7.

KILPAILUT:

toko

pk

agility


POHJ TVA FI TVA SE TVA NO TVA JK2 BH TENDING HIGHFLYER, "Joku" on innokas ja keskittymiskykyinen uros, jonka omistaa Tesu Åberg Kirkkonummelta. Tesun aiempi kilpailukoira agilityssa ja pk-jäljellä oli kasvattimme Laku, joka kisasi agilityssa sm- ja karsintatasolla, ja pk-jäljellä se oli siirtynyt ylimpään luokkaan.

Jokun kanssa tullaan harrastamaan niin pk-jälkeä, agilitya kuin tokoakin. Joku siirtyi keväällä 2009 tokossa erikoisvoittajaluokkaan, ja kesällä 2010 siitä tuli Suomen Tottelevaisuusvalio. Se siirtyi myös pk-jäljellä voittajaluokkaan. Seuraavana vuotena siitä tuli tokon Pohjoismaiden Tottelevaisuusvalio, ja se valittiin tokonvalmennusrenkaaseen. V. 2012 SM-kisoissa Joku pääsi SM-finaaliin.


KILPAILUT:

toko

agility

pk

Capo. Topi.


JK2 BH TENDING HOBGOBLIN, "Capo", on vilkas ja aktiivinen tricolour-uros, jonka omistavat Liisa ja Antti Männistö Klaukkalasta. Heidän vanhempi kilpailukoiransa on bcu Osku, jolla kilpaillaan pk-jäljellä 3-luokassa, tokossa voittajaluokassa ja agilityssa 2-luokassa.

Capon kanssa tullaan harrastamaan useita lajeja, mutta pk-jälki ja agility ovat sen päälajeja. Jäljellä se siirtyi syksyllä 2010 ylimpään luokkaan. Capo siirtyi agilityssa 3-luokkaan alkuvuodesta 2011.

KILPAILUT:

pk

toko

agilityTENDING HEROIC, "Topi", on erittäin saalisviettinen ja vauhdikas uros, jonka omistaa Johanna Lindqvist Lahdesta. Hänen vanhempi koiransa on hpk Tohka, jonka kanssa kilpaillaan tokossa ylimmässä luokassa ja pk-hakukokeessa.

Topin kanssa tullaan harrastamaan pk-hakua ja tokoa. Tokossa Topi kilpailee voittajaluokassa.

KILPAILUT:

toko

Io. Pepper.

FI TVA TENDING HIT, "Io", on vilkas ja saalisviettinen tricolour-narttu, joka jäi "kotiin kasvamaan" eli sen omistaa Elina Niemi, joka omistaa myös Ion emän Sinan; narttu on kilpaillut maajoukkuetasolla niin tokossa kuin pk-puolellakin.
Ion kanssa tullaan treenaamaan ja kisaamaan niin pk-hakukokeessa kuin tokossakin. Iosta tuli keväällä 2009 Suomen Tottelevaisuusvalio. Se pääsi myös tokon valmennusrenkaaseen.

KILPAILUT:

pk

toko


FI TVA TENDING HURRAY, on kutsumanimeltään Miina. Miina on saalisviettinen, sähäkkä ja iloluontoinen koira, joka pyrkii suorittamaan saamansa tehtävät tunnollisesti. Miina harrastaa tokoa, agilitya ja pk-jälkeä sekä lisäksi juoksulenkkejä ja melontaa. Kotona Miina on rauhallinen, ihmisrakas ja mukava seuralainen. Miinan omistaa Seija Mämmelä, ja Miinan kaverina Espoossa asustaa jo eläkepäiviä viettävä englanninspringeri Molla (TK4).

Miina sai tarvittavat ykköset kasaan Suomen Tottelevaisuusvalion arvoon kesällä 2010.

KILPAILUT:

Toko TK4 22.8.2010


IT TVA TENDING HIGHLIGHT, on kutsumanimeltään Pepper. Pepper on hyvin saalisviettinen ja vauhdikas mustavalkoinen narttu, joka asustelee Italiassa lähellä Genovaa. Pepperin omistajalla, Silvia Cacciatorella, on vanhempana kisakoiranaan bcn Meg, jolla hän kilpailee tokossa ylimmässä luokassa, ja on myös edustanut vuosia sen kanssa Italian maajoukkueessa.

Pepper siirtyi keväällä 2009 tokossa ylimpään luokkaan Italiassa. Syksyllä 2010 siitä tuli Italian Tottelevaisuusvalio. Vuonna 2011 se osallistui menestyksellä Italian tokomaajoukkue- karsintoihin, ja valittiin Italian maajoukkueeseen.

KILPAILUT:

toko

Palaa takaisin.